About
3080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3080,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

About

Wie zijn wij

Wij zijn Klaver partnersadvocaten

Klaver partnersadvocaten is een advocatenkantoor. Met één groot verschil ten opzichte van de traditionele advocatuur: bij Klaver partnersadvocaten zijn de uurtarieven aanzienlijk lager. Meer informatie over de werkwijze van Klaver partnersadvocaten, kunt u hier lezen.
Klaver partnersadvocaten richt zich op de MKB-ondernemer die voor juridische zaken echte deskundigheid wenst, maar niet de hoge uurtarieven van een ‘gewone’ advocaat.
Klaver partnersadvocaten heeft dezelfde (bijzondere) rechten en bevoegdheden als een gewone advocaat. En ook de verplichtingen, zoals een geheimhoudingsplicht, het volgen van verplichte cursussen en het hebben van een behoorlijke aansprakelijkheidsverzekering. Klaver partnersadvocaten verricht ook de werkzaamheden van een advocaat. Zowel bij de kantonrechter, de ‘reguliere’ rechtbank als bij de gerechtshoven.
Bij Klaver partnersadvocaten bent bent u dan ook verzekerd van juridisch advies en deskundige bijstand door een advocaat waarvoor het juridische vak dagelijks werk is!
In juridische aangelegenheden is vertrouwen en persoonlijke aandacht een belangrijke zaak. Neem vrijblijvend contact op met Klaver partnersadvocaten om kennis te maken en u te overtuigen.

Geslaagde zaken0%
Tevreden klanten0%
Particuliere zaken0%
Zakelijke zaken0%

STEP BY STEP

Onze focus

  • Tevreden klanten

    Wij als Klaver partnersadvocaten streven naar een tevreden klantenbasis

  • Snelle zaken

    Wij als Klaver partnersadvocaten houden van snel handelen en afhandelen.

  • Goede cijfers

    Wij streven altijd naar een hoger win-percentage, bovendien zijn we ook voordelig