Wanneer is het van belang om een letselschade advocaat in te schakelen?
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Wanneer is het van belang om een letselschade advocaat in te schakelen?

Wanneer is het van belang om een letselschade advocaat in te schakelen?

Moet je na een ongeval eerst de gevolgen pas uitzoeken en dan pas een advocaat inschakelen? Of kan je beter een advocaat inschakelen zo snel mogelijk na het ongeval? Of moet je eerst wachten op je verzekeringsmaatschappij? Wij raden aan om zo snel mogelijk in contact te komen met een letselschadeadvocaat. De advocaat kan jou op deze manier vertellen wat je wel en niet moet doen en wat precies jouw rechten zijn.

Gewon geraakt tijdens een ongeval

Er wordt meestal direct gedacht aan de kapotte fiets of auto en daar wordt vrijwel direct de verzekeraar of wellicht een familielid voor opgebeld om dit te regelen. De schade moet gerepareerd worden en uiteraard moet iemand voor de kosten opdraaien. Als iemand zelf schade heeft opgelopen tijdens het ongeval is het iets lastiger op te lossen. De financiële effecten zijn niet direct zichtbaar, maar die worden in een later stadium pas zichtbaar. Zo is het mogelijk dat de desbetreffende persoon zijn werk niet meer kan uitvoeren of minder dagen moet werken, de ritjes van en naar het ziekenhuis toe, thuis heel veel dingen niet meer zelf kunnen doen, et cetera.

Meer informatie: http://www.advocatenkantoor-elmers.nl/letselschadespecialist.html

Als iemand gewond is geraakt denkt men natuurlijk gelijk aan de verwondingen en deze zijn ook de prioriteit. Toch is het zeer verstandig om ook aan de financiën te denken, en daarom dus een advocaat voor inschakelen. Hij kan jou meer vertellen over jouw rechten.

Wat vaak gebeurt is dat de verzekeraar een bedrag wil vergoeden voor de opgelopen schade. In bijna alle gevallen is het echter zo dat dit bedrag veel te laag ligt. Soms heb je recht op zo’n vijf keer het bedrag dat de verzekeraar jou aanbiedt. Als je op dit bedrag ingaat zou dit dus ook kunnen zorgen voor financiële problemen, en die willen we juist uit de weg gaan.

Tip: http://www.advocatenkantoor-elmers.nl/letselschadespecialist/na-een-verkeersongeval.html

Bij een kapotte fiets wordt er een schade-expert ingezet om de schade vast te stellen. Een letselschadeadvocaat inzetten moet eigenlijk net zo normaal worden, omdat hij de schade vast kan stellen van de verwondingen. Dit is net zo belangrijk als de schade vaststellen aan het voertuig. Houdt dus ook in de gaten dat hoe eerder hoe beter geldt in deze situaties zodat je geen misstap kan begaan. Zodra je al iets hebt getekend staat dit vast, en kan er niet veel meer aan gedaan worden. Een letselschadeadvocaat kan je dan ook niet veel meer verder helpen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.